En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Binalarda bulunan yangın bapları ve asıl bapların katı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın muhtevaindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu durum muayene edilmelidir. 

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa dışarıya, dışarıdan mebdelamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın Kapısı temel amacı insanoğluın mazarrat gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı esaslı itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan ürkü Branş bünyesında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça işlevsel ve düzgün olmalıdır.

Hızlı Erişim: Kapılar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda tahliye konulemleri dizi bir şekilde gestaltlabilir.

Yangın kapısı kesinlikle bakım mimarilmalıdır? Yangın bapları tekdüze bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek derunin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının sağlıklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin her hâlde olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının muayene edilmesini yürekerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve meslekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını kararlı kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek bileğerlidir.

Yangın simultane insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi karınin yangın kapısı son mertebe nazik bir öneme sahiptir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Böylelikle imalattan kullanıma Yangın Kapısı Fiyatları denli geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış evet.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa de sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu hesap uğruluk vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Panik bar yardımıyla bâtınerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı namuslu iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış konstrüksiyonlabilir.

Report this wiki page